Solceller som tar dig ett steg närmare framtiden.

Ett svart hus mot en blå himmel.

Dags för takbyte?

Vi är din takläggare i Stockholm.

Står du inför ett takbyte och är i behov av skickliga takläggare? Då har du hittat rätt! Vi på Janilco AB tar oss an uppdrag främst i Stockholm men med viss omnejd. Takarbeten är ett av våra expertområden och du som kund kan vara trygg med att anlita oss.

Vi rekommenderar att investera i ett takbyte i god tid innan det blir stora problem med huset, för om huset angrips av fukt så kan det krävas mycket mer arbete än ett takbyte. Det handlar inte bara om att förhindra att fukt och väta tar sig in utan det handlar även om att ha bra isolering så att man sparar energi och driftskostnader. Låt våra takläggare ta hand om jobbet och kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert.

Takarbeten i Stockholm – ta hjälp av oss

Vare sig ni ska genomföra en renovering eller bygga nytt så har vi både kunskap och redskap som behövs för säkra takarbeten. Stockholm är vårt främsta kundområde men vi tar oss an uppdrag även på orter utanför huvudstaden.

Vad det än handlar om för takarbeten så behövs både kunskap, rätt verktyg och medveten säkerhet – det här är en självklarhet för oss så att både ni och vi kan känna oss trygga på plats. Vi är också måna om att jobbet blir gjort både noggrant och effektivt, för vi vet att tid är pengar. Även om det kan kännas som ett stort projekt så känns det inte lika betungande när man lägger jobbet i händerna på en professionell och kunnig hantverksfirma. Dessutom är det en värdefull investering att låta skickliga takläggare göra ett takbyte – både ditt hus och din plånbok kommer tacka dig i det långa loppet!

Tak till altan

Vårt team av hantverkare kan anlitas för att bygga altan och inglasad veranda bland mycket annat. Kanske har ni redan en altan men önskar att bygga tak över den? Det kan vara att man önskar lite skydd från duggande sommarregn eller kunna njuta av lata dagar i skuggan på soliga dagar. Ett tak till altan är ett sådant byggprojekt som ni kan ta vår hjälp till att göra.

Det finns flera lösningar som är både snygga och praktiska och vi tittar gärna på den bästa lösningen för er. Har ni tagit fram en ritning så kan vi kolla på den och komma med råd utifrån våra erfarenheter och kunskapsbank, men vi tar gärna fram en ritning även med er vision som grund. Tillsammans skapar vi det ni önskar och vi ser fram emot att göra verklighet av era byggdrömmar. Vi hjälper till med både renovering och nybyggen och möjligheterna är många. Klicka gärna in på vår instagramprofil för att se bilder från våra tidigare projekt och tveka inte att höra av er till oss med era frågor. Vi ser fram emot att höra från er!

  Offert