Solceller som tar dig ett steg närmare framtiden.

Ett vitt renoverat kök

Renovering Stockholm

Renovera badrum eller köksrenovering i Stockholm.

Janilco AB finns för er i Stockholm som söker assistans för att genomföra någon form av renovering. Planerar ni att renovera badrum eller vill ha hjälp med köksrenovering? Då finns vi till hands med våra duktiga hantverkare.

Renovera badrum är inget man ska försöka sig på om man inte har utbildning och är certifierad inom våtrum, för om något skulle gå fel och ni råkar ut för exempelvis problem med fukt så gäller inte er försäkring om ni renoverat själva. Eftersom köksrenovering innebär både våtutrymme och mycket elektronik så är det lika viktigt här att kunniga hantverkare gör jobbet. Kakel- och klinkerarbete är ett hantverk i sig och vi har lång erfarenhet av detta. Janilco AB erbjuder ett brett utbud av tjänster inom renovering i Stockholm och närliggande orter.

Renovera fasad och renovera fönster

När det kommer till exteriöra arbeten så har vi vad som behövs för att kunna renovera fasad och renovera fönster men vi utför även en rad andra uppdrag. Ni kan anlita oss för målning både inomhus och utomhus och för olika byggprojekt så som altan, staket och takrenovering.

Att renovera fasad eller renovera fönster är något som gör nytta både ur visuella aspekter men även med tanke på husets skick. Det kan handla om både ytlig renovering i form av att måla om eller att helt och hållet byta fasad. Oavsett om ni har en klar idé med vad ni önskar göra eller vill ha råd om vad som är bäst för just ert hus så finns vi till hands för rådgivning genom hela processen. Bara genom att renovera fönster så får ett hus sig ett visuellt lyft men ni kan också md hjälp av det spara mycket driftenergi tack vare det. Det är en bra investering helt enkelt!

Takrenovering Stockholm

Vidare när det kommer till renovering av husets utsida så gör vi även all form av takrenovering. Vill ni byta takpanel, laga ett läckande tak eller bygga helt nytt tak från stommen och ut så har vi det som krävs för jobbet. Takrenovering i Stockholm är ett av våra vanligt förekommande uppdrag och ni som kund kan räkna med att jobbet utförs både effektivt och noggrant.

Janilco AB är ett team av hantverkare som finns till för kunder som behöver hjälp med renovering av olika slag och vårt fokus ligger hos kunder främst i Stockholm med viss omnejd. Förutom takrenovering, renovera badrum, fasad och fönster samt köksrenovering besitter vi en bred kompetens även inom golvläggning, markarbeten och mycket mer. Ring oss eller fyll i vårt kontaktformulär med era frågor och funderingar så återkopplar vi så snart som möjligt. Varmt välkommen!

  Offert