Solceller som tar dig ett steg närmare framtiden.

Byggstädning

Janilco AB grundades på en idé att utföra effektiva tjänster där vi i samråd med dig som kund får till ett resultat utöver det vanliga.

Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda det som ett komplement till vårt annars väldigt breda utbud av olika typer av tjänster inom mark, bygg och montering.

Vår byggstädning

Byggstädning är en stor del av vår verksamhet

Vi utgår från vår bas i Hägersten i Stockholm men vill vara noga med att berätta att vi inte binder våra tjänster geografiskt utan att ett starkt kundfokus och fokuserar på en god och nära kommunikation. När du genomför någon form av renovering eller annan typ av byggnation sprids det ofta hälsofarliga partiklar som ofta ansamlas på dolda ställen och det kan för en privatperson vara svårt att hitta. Därför är vi glada över att kunna erbjuda en tjänst där det ingår totalt genomgång av lokalen i syfte att eliminera eventuellt smuts.

Byggstädning

Vi vill vara ett företag som uppmuntrar till utveckling, hopp och framtidstro och drivs av syftet att hela tiden underlätta och göra vardagen lättare för kunderna vi möter.

Byggstädningen hos Janilco AB är unik och det finns få eller inga tjänster på marknaden idag som kan mäta sig med den noggrannheten vi har när vi utför vårt arbete i relation till priset du som kund får betala. Vi drivs inte av att du som kund ska betala mer för ett bättre resultat utan vi drivs av att du som kund ska betala en summa och veta att du kommer få ett alldeles perfekt resultat som du inte hade kunnat få hos något annat företag.

Dock säger vi inte att vi är perfekta, vi behöver precis som alla andra ständigt utvecklas men vi tror starkt på vilka vi är och på det vi gör. Jalincos medarbetare jobbar med trygga kollektivavtal och drivs av passion i sitt arbete och har ett stort fokus på att få till det där lilla extra som gör den stora skillnaden. Varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

  Vi kan det där lilla extra som gör den stora skillnaden 

Vår byggstädning är unik för den kombineras med en tjänst som hos andra företag brukar kallas för grovstädning och den här sammanslagningen gör att vår byggstädning ger ett mycket mer djupgående och bredare resultat där allt ingår. När vi i utformningen av vår tjänst mötte personer ute i samhället såg vi att det fanns ett starkt behov av något som kunder underlätta efter en avslutad byggnation när viljan att jobba ännu mer ofta är obefintlig.

Då tog vi beslutet att ta fram specialanpassade och kvalitetssäkrade metoder som rensar upp och gör rent inte bara lokalen utan också sinnet hos kunden och tar bort känslan av att det finns mer som behöver göras.

  Offert